Μεταγραφές... Μπεργκ θέλει ο Παναθηναϊκός

Η αντίδραση του Μπεργκ για τη νίκη του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός τη διετία 2014-2015 που ήταν κι η καλύτερή του από άποψη αποτελεσμάτων επί Γιάννη Αλαφούζου βασίστηκε κυρίως σε ξένους ποδοσφαιριστές.

Ο Μάρκους Μπεργκ, πρώτος από όλους, ο Ζέκα, ο Σίλντενφελντ, ο Νάνο, ο Πράνιτς, ο Αμπέιντ, ο Ατζαγκούν, ο Πέτριτς κι ο Στιλ ήταν τα βαρόμετρα της ομάδας. Αν στο τέλος της τρέχουσας καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου εξακολουθούν να είναι οι εν δυνάμει καλύτεροι ποδοσφαιριστές του ρόστερ ο Μακέντα, ο Βιγιαφάνιες και ο Καρλίτος (που παίρνουν τα περισσότερα χρήματα) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δύσκολα θα πιάσει τους στόχους του, όσο καλή δουλειά και να κάνει.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να φέρει δυο-τρεις ακόμα πρωταγωνιστές, παίκτες δηλαδή του επιπέδου του Μπεργκ και γιατί όχι καλύτερους.

Κάτι που σημαίνει λεφτά σοβαρά κι όχι 200άρια και 300άρια για παίκτες που απλώς γεμίζουν το ρόστερ χωρίς να κάνουν καμία διαφορά, παιδιά επιπέδου Μπεκ, Φαούστο, Αντονίτο, Σάντσεθ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News