Μεταγραφές: Με στόπερ στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: «Κλείνει» η δεύτερη μεταγραφή - Σε ποια θέση

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς χελώνας όσον αφορά τη μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς με εξαίρεση την αγορά του Γιάννη Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης, έχει σιγήσει, ενόσω ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Χοροί της Ολλανδίας (18 Ιουλίου με 1 Αυγούστου).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είναι από τους προπονητές που ανάβουν εύκολα το πράσινο φως και συνηθίζει να ξεψαχνίζει κάθε παράμετρο των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της ομάδας και όχι μόνο το αμιγώς αγωνιστικό σκέλος.

Την παρούσα χρονική στιγμή ο Σέρβος προπονητής έχει ρίξει το βάρος στη θέση του κεντρικού αμυντικού όπου αναζητά έναν αριστεροπόδαρο στόπερ για να πλαισιώσει τους (δεξιοπόδαρους) Σένκεφελντ, Βέλεθ και Πούγγουρα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στην επιλογή του «εκλεκτού» προκειμένου να ξεκινήσουν οι οικονομικές συζητήσεις και να κλείσει πριν η «πράσινη» αποστολή μεταβεί στην Ολλανδία.

Πηγή: ΕφΣυν

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News