Μεταγραφές: Η ζημιά με τους γκαρντ!

Μεταγραφές: Η ζημιά με τους γκαρντ!

Το περιμέναμε ότι θα ήταν εμφανής η απουσία του Νικ Καλάθη φέτος αλλά όχι σε τέτοιο υπερθετικό βαθμό. Καλά- καλά η ομάδα δεν φρόντισε να αναπληρώσει το κενό του με αυθεντικό πόιντ.

Οι Τζάκσον και Σάικς που πρωτοδοκίμασαν ήταν σούτινγκ γκαρντ περισσότερο κι όταν προέκυψαν Μακ και Μπρέι η αγορά είχε “κλείσει”.

Τι θα γινόταν; Μα αλχημείες φυσικά, πότε με φόργουορντ, πότε με σκόρερ σε κορμιά άσου …κι ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Μπορεί σε κάποια παιχνίδια οι πρωταθλητές να πήραν κάποιους πόντους στο transition από λάθη -κυρίως- του αντιπάλου αλλά και από το ατομικό ταλέντο κάποιων μονάδων, μα αλήθεια πόσο έλειψε η αίσθηση ενός “αφεντικού” μέσω σωστού διαβάσματος, με “χτυπήματα” στα “μις ματς” που δημιουργούνταν στην αντίπαλη άμυνα, μέσω ηρεμίας με την οποία θα κατέβαινε η μπάλα προς την επίθεση.

Μέχρι πρότινος πήγαινε ο Καλάθης στον πάγκο και το ΟΑΚΑ άρχιζε να… σταυροκοπιέται για τους (έμπειρους και τίμιους) Ράις και Λεκαβίτσιους που ωστόσο την θέση την ήξεραν.

Ε, από φέτος κρύβαμε το πρόσωπό μας μέσα στις παλάμες μας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News