Μεταγραφές: Η πρώτη προσωπική επιλογή του Κάτας τα πάει περίφημα!

Κάτας: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα

Ο Μάριο Χεζόνια έχει κερδίσει την καρδιά των οπαδών αλλά αν ρίξουμε μια ματιά στα κατορθώματα του ΤΤ Μπρέι ο Αμερικανός δεν υπολείπεται σε προσφορά.

Ο τύπος είναι αρκετά καλός σουτέρ, δυνατός και καλοπροπονημένος, απλώς σε μια ομάδα που πάσχει από καθοδήγηση στο “1” δεν πρέπει να αναγκαστεί να κάνει περισσότερα από αυτά που μπορεί γιατί θα αποτύχει και ξέρουμε τι ταμπέλες κρεμάμε εύκολα στην Ελλάδα ακόμα και για παιδιά που στον τομέα τους ξεχωρίζουν.

Ένας ρόλος “μπόμπερ” θα είναι το μικρό βασίλειο για τον Μπρέι που ωστόσο γνωρίζει πως άμα αποθεραπευτεί ο Νεμάνια Νέντοβιτς κι υπάρχει στην εξίσωση ο Κροάτης, εκείνος αναγκαστικά θα γίνει…Σέλβιν Μακ, ακόμα ένας καλός παίκτης επίθεσης που αναγκάστηκε να δει περισσότερο προς την δημιουργία μιας και αυθεντικός πλέι-μέικερ τη σεζόν 2020-2021 αγνοείται.

Ο Μπρέι έχει κότσια και συγκέντρωση. “Εργαλείο” κι όχι σταρ, μπορεί να προσφέρει μικρά αλλά ουσιαστικά πράγματα στο παιχνίδι, σε σύνολο που θα δίνει τη μπάλα στον Μάριο και το Νεμάνια.

Ο Μπρέι ,πάντως, έχει περιφερειακή εκτέλεση, μπορεί να συμπληρώσει και τους δύο χωρίς να …τρακάρει πάνω τους. Πολυεργαλείο και παίκτης ομάδας, ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις miss match, πολύπειρος και -για να μην ξεχνιόμαστε- η πρώτη προσωπική επιλογή του Οντέτ Κάτας στον πράσινο πάγκο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News