Μεταγραφές: Η ατάκα του Γιοβάνοβιτς στους μάνατζερ παικτών

Παναθηναϊκός: Ο Έρακ στο πλευρό του Γιοβάνοβιτς

Συνεχίζεται η αξιολόγηση του ρόστερ από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προτού ο Παναθηναϊκός προχωρήσει σε μεταγραφές και αποδεσμεύσεις, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αυτό που λέει σε όλους τους μάνατζερ ο Γιοβάνοβιτς είναι ότι περιμένει να δει τι θα κάνει με το ρόστερ που έχει στη διάθεση του και στη συνέχεια θα τους ενοχλήσει. Βλέπει και παίκτες που του έχουν στείλει από τον Παναθηναϊκό αλλά και που του έχουν προτείνει οι μάνατζερ. Βλέπει και παιχνίδια για να καταλήξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ολοι κοιτάζουν σε Σαουδική Αραβία και Κύπρο για τις μεταγραφές. Στις ομάδες που έχει δουλέψει δεν έχει πάρει Σέρβο παίκτη», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι φέτος απαγορεύονται τα λάθη στις μεταγραφές οπότε το να περιμένει λίγο για να κάνει μια κίνηση δεν είναι πρόβλημα αλλά από τις 18 Ιουλίου και μετά που θα πάει στην Ολλανδία για προετοιμασία θα πρέπει το «τριφύλλι» να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ενώ ο Νικολογιάννης μίλησε και για την αυριανή (2/6) επέτειο του Παναθηναϊκού για το «Γουέμπλεϊ», χαρακτηρίζοντας τον Δομάζο κορυφαίο όλων των εποχών, μαζί ίσως με τον Χατζηπαναγή.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News