Μεταγραφές για πρωτάθλημα...

Μεταγραφές για πρωτάθλημα...

Η πρόκριση επί της Μπρόντμπι, που σήμανε την είσοδο της ομάδας των «πρασίνων» στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, συνεπώς και την ασφαλή εκτίμηση για εισροή στα ταμεία της ΠΑΕ ποσού που θα ξεπεράσει με τα εισιτήρια τα 4 εκατ., ενέτεινε τη μεταγραφική κινητικότητα.

Πάνω που είχε σταματήσει, λίγο πριν από το πρώτο ματς κόντρα στη δανέζικη ομάδα, με την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού Λαουτάρο Ρινάλντι, η ομάδα του «τριφυλλιού» άνοιξε και πάλι τα κιτάπια της και ενέταξε στο δυναμικό της άλλους τρεις παίχτες, κι αυτοί ξένοι, όπως και οι προηγούμενοι, ικανοποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο κάθε επιθυμία του Αντρέα Στραματσόνι, κάτι που σπανίζει σχεδόν σε κάθε σύλλογο.

[ads2]

Κι αν για το κέντρο άμυνας θεωρούνταν δεδομένο ότι θα αποκτιόταν κι άλλος ποδοσφαιριστής στην περίπτωση που ο ΠΑΟ εξασφάλιζε την πρόκρισή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπως και εκτιμούνταν ότι αυτός θα ήταν ο Σίλντενφελντ, καθώς και ο Εμποκού για την επίθεση, τελικά ο Κροάτης έχασε τη μάχη από τον Γαλλοκονγκολέζο.

Μάλιστα, ο τελευταίος, ο οποίος είχε υπάρξει συμπαίχτης του «Σίφο» στην Ντιναμό Μόσχας, άκουσε τον Κροάτη στόπερ να λέει τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα.

Αντιθέτως, μικρή έκπληξη προκάλεσε η απόκτηση του Κουλιμπαλί από τον Πλατανιά για να αποτελέσει «ρεζέρβα» του Μέστο στη θέση του δεξιού μπακ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News