Μεταγραφές εκ των έσω - Σε ποιες θέσεις

Μεταγραφές εκ των έσω - Σε ποιες θέσεις

Ο κορονοϊός αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα και επηρεάζει το σχεδιασμό των ομάδων.

Έτσι και στο τριφύλλι το μπάτζετ θα είναι διαφορετικό από ότι αρχικά προβλεπόταν. Διαφορετικό και μικρότερο… Μάλιστα υπάρχουν μεταγραφές που είναι άγνωστο εάν τελικά θα πραγματοποιηθούν και σύμφωνα με τη Sportime, σε μερικές περιπτώσεις ενδέχεται να δοθούν λύσεις εκ των έσω.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, στην προ κορονοϊού εποχή ήταν ειλημμένη απόφαση να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός έναν τερματοφύλακα ως εναλλακτική του Διούδη, μίνιμουμ ένα δεξί μπακ, ένα αριστερό μπακ, ένα χαφ τουλάχιστον έναν εξτρέμ, ενώ ήταν ανοιχτό το αν θα γινόταν κίνηση για δεκάρι.

Με τα νέα δεδομένα ενδέχεται να γίνουν τώρα περικοπές στη θέση του αριστερού μπακ. Ακόμη και εάν αποχωρήσει ο Ινσούα, έχει πέσει στο τραπέζι ως σκέψη το να μην αποκτηθεί παίκτης. Να πάρει δηλαδή την επόμενη χρονικά ρόλο βασικού ο Χατζηθεοδωρίδης, με τον Ζαγαρίτη να είναι ο νο2 για τη θέση. Για τα εξτρέμ θα γινόταν μία μεταγραφή, άγνωστο όμως είναι εάν αντέχει το μπάτζετ να υπάρξει δεύτερη.

Ερωτηματικό αποτελεί το θέμα του χαφ. Το πιθανότερο με τα τωρινά δεδομένα είναι ο Αγιούμπ να πάει δίπλα στον Κουρμπέλη ως οκτάρι σε περίπτωση αποχώρησης του Χρήστου Δώνη και ο Αλεξανδρόπουλος ουσιαστικά να καλύψει το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του Ανουάρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News