Μετά τις γιορτές... Βοτανικός! - Τότε, θα αποφασίσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Έτσι θα μοιραστούν τα χρήματα από τις εμπορικές χρήσεις του Βοτανικού

Ούτε τον Νοέμβριο πρόκειται να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, που θα κληθεί να εγκρίνει η να απορρίψει τις συμβάσεις για τη Διπλή Ανάπλαση.

Ακόμα και αν στη διάρκεια του μήνα ολοκληρωθούν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Συλλόγου, του Δήμου Αθηναίων και της εταιρείας ΑΕΠ Ελαιώνα, η οποία εκπροσωπεί τις τράπεζες Πειραιώς και Alpha, τα χρονικά περιθώρια δεν επαρκούν.

Με βάσει τα δεδομένα, στο θέμα του Βοτανικού θα υπάρξουν εξελίξεις από το 2022. Μέσα στο νέο έτος – από ότι φαίνεται – θα κληθεί και ο κόσμος του Παναθηναϊκού να πάρει τις αποφάσεις του για το γηπεδικό.

Πάντως, οι εξελίξεις αποδεικνύουν καθημερινά πόσο σύνθετο πρότζεκτ είναι η Διπλή Ανάπλαση και γιατί οι συμφωνίες ανάμεσα σε έξι εμπλεκόμενους χρειάζονται χρόνο για να οριστικοποιηθούν.

Πηγή: Livesport

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News