«Μετά από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, θα στήσουν τον Παναθηναϊκό»

Το... γιόρτασαν με Λένα Ζευγαρά ! (vid)

Επόμενος «στόχος» ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Γιώργος Σηφάκης.

Πιο αναλυτικά, γράφει στη «Δημοκρατία» για την υπόθεση που «καίει» την ΑΕΚ:

Στην πραγματικότητα είναι ακόμα μία υπόθεση-φιάσκο σαν αυτές που ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρο. Μετά τον ΠΑΟΚ με την υποτιθέμενη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, ήρθε η σειρά της ΑΕΚ για να πληρώσει τα σπασμένα για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Βλέπετε, είναι κακό το πρωτάθλημα να το παίρνει χρόνο ή σχεδόν κάθε χρόνο διαφορετική ομάδα! Είναι κακό να παίζεται το πρωτάθλημα στα ίσα, χωρίς να ασχολούμαστε κάθε μέρα με τη διαιτησία. Βλέπετε, οι ξένοι διαιτητές έχουν χαλάσει τη… μανέστρα.

Για όλα αυτά η ΑΕΚ έπρεπε να στηθεί στον τοίχο, όπως στήθηκε πέρσι ο ΠΑΟΚ και το ίδιο θα γίνει και στον Παναθηναϊκό, μόλις βελτιωθεί αγωνιστικά και αρχίσει να κυνηγά το πρωτάθλημα. Να μην έχετε καμία αμφιβολία γι’αυτό.

Της ΑΕΚ, που δεν έχει καμία απολύτως δουλειά ούτε με την ανύπαρκτη Ένωση Πολιτών – Φιλάθλων Καρδίτσας ούτε με τις εκλογές της ΕΠΟ, της κόλλησαν τη… ρετσινιά. Θα δικαιωθεί γιατί δεν είναι ένοχη, αλλά θα… τρέξει και αυτό ως στόχος θα επιτευχθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News