Μέστο: «Πρώτος μας στόχος το Κύπελλο»

Μέστο: «Πρώτος μας στόχος το Κύπελλο»

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Τζιαντομένικο Μέστο, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς για την στήριξή τους στην ομάδα.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο πρωταρχικός στόχος του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Τζιαντομένικο Μέστο, ο οποίος θέλει η ομάδα του να κερδίσει τον Ατρόμητο την ερχόμενη Τετάρτη για να φτιάξει ένα σερί νικών.

[ads2]

«Ξεκινήσαμε γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής στις προπονήσεις της εβδομάδας και ήμασταν έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη μέσα από τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού», είπε αρχικό ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού.

Για το Κύπελλο Ελλάδας ανέφερε: «Ξέρουμε ότι είναι ο πρώτος στόχος το Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί είναι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για το ελληνικό Κύπελλο, αλλά για να “χτίσουμε” ένα σερί νικών».

Για τον ίδιο και τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί: «Είμαι επαγγελματίας. Δεν είναι εύκολο όταν κάνεις μόνο προπονήσεις και δεν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου. Αλλά αν έχεις καλή νοοτροπία και είσαι προσεκτικός ώστε να κρατάς τον εαυτό σου σε καλή κατάσταση. Μου αρέσει να είμαι επαγγελματίας, να προπονούμαι. Δεν είναι εύκολο αλλά είμαι τυχερός γιατί το σώμα μου και το μυαλό μου είναι σε καλή κατάσταση. Ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι, να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθάω την ομάδα και να κάνω καλά παιχνίδια για την ομάδα και τους οπαδούς μας. Γιατί πάντα δίνουν μια ιδιαίτερη δυναμική και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News