Μέστο: «Κάναμε λάθη...»

Μέστο: «Κάναμε λάθη...»

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0 στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και ο Τζιαντομένικο Μέστο τόνισε πως όλοι στο «τριφύλλι» είναι απογοητευμένοι από την εξέλιξη του ματς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή Kick Off, ο Μέστο ανέφερε αρχικά: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ήταν ένας αγώνας που προσπαθήσαμε για το καλύτερο, προηγηθήκαμε με 2-0 αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το ματς».

[ads2]

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει: «Παίξαμε καλά στον σημερινό αγώνα. Στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε σταθήκαμε άτυχοι. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια σημεία. Στο δεύτερο γκολ κάναμε λάθη τα είδαμε και πρέπει να τα βελτιώσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας παίρνει πιο εύκολα το αποτέλεσμα: «Αυτό που λέτε έγινε μία φορά. Παίζουμε καλά και εντός και εκτός έδρας και στα Γιάννενα παίξαμε καλά. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν όπως είπα ωραίο γκολ και πλέον θα πρέπει να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News