Μεσολόγγι - Παναθηναϊκός Live Streaming: Ζωντανά ο αγώνας

Μεσολόγγι - Παναθηναϊκός Live Streaming: Ζωντανά ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μεσολόγγι και προφανώς είναι το μεγάλο φαβορί για να φτάσει στην έκτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από μία δύσκολη και κουραστική «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague, ενώ ο Γιώργος Βόβορας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σέλβιν Μακ, Ζακ Όγκαστ και Άαρον Ουάιτ.

Η ιστορία

Το παιχνίδι θα είναι το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αφού το Μεσολόγγι Baxi διανύει την πρώτη σεζόν του στη Stoiximan Basket League.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πάντως στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93) μετράει 53 νίκες σε 56 εκτός έδρας ματς απέναντι σε ομάδες που προέρχονταν από την Α2.

Ηττήθηκε μόνο από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στη σεζόν 2001-02 (83-77), την Ολυμπιάδα Πάτρας για τη σεζόν 2006-07 (68-67) και από το Περιστέρι για τη σεζόν 2018-19 (80-72).

Δείτε ζωντανά τον αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ertflix.gr/ert3-live/

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News