Μεσολάβηση Βασιλειάδη για τα capital controls, με αφορμή το «όχι» του Σίνγκλετον

Σίνγκλετον: «Θέλω να ξαναζήσω τις στιγμές μετά το ΣΕΦ»!

Τα capital control έχουν φέρει πολλά προβλήματα στις ομάδες και πιο ειδικά στον Παναθηναϊκό Superfoods, καθώς ήταν από τους βασικούς λόγους της άρνησης της πρότασης του Κρις Σίνγκλετον.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είχε μια εξαιρετική πρόταση από τους νταμπλούχους Ελλάδος, αλλά οι συνθήκες που υπάρχουν στη χώρα μας ήταν η αιτία να πει “όχι”.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Live Sport”, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης πληροφορήθηκε την εξέλιξης της υπόθεσης από τη συνεδρίαση που έγινε στον ΕΣΑΚΕ από τους ανθρώπους των “πρασίνων” και αυτός με τη σειρά του απευθύνθηκε στο υπουργείο Οικονομικών.

Η απάντηση που έλαβε ο Βασιλειάδης ήταν η εξής. Μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης θα ακολουθούσε χαλάρωση των capital controls και στα μέσα του Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι Αμερικανοί παίκτες να μεταφέρουν τα δεδουλευμένα τους στην πατρίδα τους.

Τα λεφτά στο Europa… Βγάλαμε τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News