Μεσίνα: «Δεν θα... αυτοκτονήσω όπως δεν το έκανα και το 2009 κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Μεσίνα: «Ομάδα με φυσικό ταλέντο ο Παναθηναϊκός»

Ο Ετόρε Μεσίνα θυμήθηκε το χαμένο τρίποντο του Σισκάουσκας στον τελικό του 2009 της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό με αφορμή την ήττα από τη Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ κύριε αρνητικέ τύπε. Ευχαριστώ που επανέφερες τόσο ωραίες αναμνήσεις για μένα. Όχι, δεν θα αυτοκτονήσω, όπως δεν το έκανα και τότε όταν ο Σίσκα είχε χάσει εκείνο το σουτ, γιατί ο Σίσκα μας βοήθησε και να νικήσουμε. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις.

Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Έπαιξαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, εμείς στο δεύτερο. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ. Ήταν αρκετό για να κρίνει τον αγώνα. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. Ήμαστε περήφανοι για κάποια πράγματα που κάναμε αλλά θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι και σε αρκετά άλλα. Αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Ένα σουτ έκανε την διαφορά.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News