Μέσα στις φάσεις ο Αϊτόρ

Παίρνει την ευκαιρία ο Αϊτόρ, «50-50» για Βιγιαφάνιες

Αν σημάδευε καλύτερα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα μιλάγαμε για ιδανικό τετραήμερο για τον Αϊτόρ που πήρε στο Βόλο τη θέση του φορμαρισμένου Εμμανουηλίδη και στη φάση του 2-0 πρόσφερε στο πιάτο το γκολ στον Φώτη Ιωαννίδη.

Προϊόν της ισπανικής παραγωγικής διαδικασίας, εξαιρετικό συμπλήρωμα στη μεσοεπιθετική γραμμή, αλτρουιστής, με γρήγορες αντιδράσεις, στα καλύτερα του ανήκει το ανοιχτό γήπεδο.

Μπορεί να φέρει κι άλλη ενέργεια στη Λεωφόρο, μακράν της δεύτερης η πιο …παιγμένη επιλογή για τα άκρα αφού στην Ολλανδία ο Ίβηρας σάρωνε.

Παίκτης κλασάτος, από καλό πρόγραμμα με σωστή ποδοσφαιρική παιδεία, για συγκεκριμένα πράγματα και δουλειές στο τερέν.

Θα τον βοηθήσει ως το τέλος της χρονιάς ότι παίζει σε ομάδα με αρχές και στρατηγική με τον Μπόλονι (πια) κυρίαρχο και σημείο αναφοράς στο Κορωπί, ο παίκτης σιγά σιγά θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος όπως βλέπουμε να συμβαίνει με Μολό, Διούδη, Βέλεθ, Ιωαννίδη, Εμμανουηλίδη, Καμπετσή, Αλεξανδρόπουλο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News