Μέσα ο Ουίλιαμς, εκτός ο... Σάλε!

Μέσα ο Ουίλιαμς, εκτός ο... Σάλε!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά τον τελικό κυπέλλου, με τον Έλιοτ Ουίλιαμς να προπονείται κανονικά, εν τη απουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος έλειψε για να διευθετήσει μια προσωπική υπόθεση.

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ άρχισε σήμερα το απόγευμα (8/3) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα για τη 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

[ads2]

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα με το στομάχι του, που τον κράτησε εκτός του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Φάρο Κερατσινίου.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προκειμένου να διευθετήσει μια προσωπική υπόθεση, αλλά στην αυριανή θα δώσει κανονικά το “παρών”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News