Μέρα με τη μέρα αλλάζει πρόσωπο

Μέρα με τη μέρα αλλάζει πρόσωπο

Ο αγώνας με το Ρέθυμνο έδωσε μια μικρή ευκαιρία να βγουν κάποια συμπεράσματα που αφορούν παίκτες που …επιστρέφουν, άλλους που βρίσκονται ψυχολογικά στη ζώνη του λυκόφωτος, ενώ μέσα σε όλα αναμένονται και οι ενέσεις που θα ολοκληρώσουν το λίφτινγκ που επιχειρείται.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς απέναντι στους Κρητικούς είδε τον Μποχωρίδη να γυρίζει και να παίρνει λεπτά «κανονικής» συμμετοχής, τον Γιάνκοβιτς ν’ αγγίζει το double-double (13π., 9ριμ.), τον Παππά να βγάζει ενέργεια και τον Παπαγιάννη να ξεδιπλώνει κομμάτια του ταλέντου του σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

[ads2]

Από την άλλη, άφησε τον Πάβλοβιτς εκτός αγώνα, ενώ είδε τον Κούζμιτς να …παραπατάει με τη ψυχολογία του να βρίσκεται στο ναδίρ. Πλέον, ακολουθούν αγώνες do or die οπότε θα πρέπει να πατούν το παρκέ μόνο όσοι είναι πνευματικά έτοιμοι να το πράξουν.

Άλλωστε, το λίφτινγκ προχωρά με τον Μαρκίζ Χέινς να είναι ο πρώτος που ντύθηκε στα πράσινα. Ο Αμερικανός είναι ένας παίκτης που φλέρταρε πολλάκις ο Παναθηναϊκός και εν τέλει κατάφερε να τον πάρει πληρώνοντας την Σάσαρι. Ο Χέινς θα δώσει στο «τριφύλλι» στοιχεία που του λείπουν. Θα πιέσει τη μπάλα, θα δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του, θα σκοράρει και θα πάρει λεπτά από τον Νικ Καλάθη. Είναι παίκτης Ευρωλίγκας και πάνω απ’ όλα παίκτης – ΟΜΑΔΑΣ. Εξάλλου, στην τελική ευθεία μόνο με τέτοια φιλοσοφία μπορούν να πορευτούν στον Παναθηναϊκό.

Πλέον, αναμένεται ο αθλητικός ψηλός που θα καταφέρει να δώσει τα υπόλοιπα στοιχεία που λείπουν. Η αγορά δεν είναι καθόλου εύκολη και πολλοί από τους παίκτες που κοιτάζουν στο «τριφύλλι» δεσμεύονται με συμβόλαια, οπότε θα πρέπει να γίνει κίνηση για να σπάσουν. Εκτός αν βρεθεί κάτι ενδιαφέρον από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Οπότε το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και θα μας δείξει ποια ή ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις.

Για την ώρα υπάρχει στο προσκήνιο ο αγώνας με την άκρως επικίνδυνη Τσεντεβίτα. Εκεί, θα παιχτούν πολλά για τη συνέχεια. Νίκη κρατά τον Παναθηναϊκό για τα καλά στο κόλπο.

ΥΓ: Τι να πεις για τον Φώτση. Από το 1997 έως το 2016 γράφει το κοντέρ του. Δεν είναι μόνο οι 300 συμμετοχές, αλλά ένας τύπος που έχει κερδίσει τον χρόνο.

ΥΓ1: Κάθε μέρα, κάθε ώρα όλοι είναι …υποψήφιοι να δεχτούν επίσκεψη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Είναι ευκαιρία για τον κύριο Κοντονή να διορθώσει την απερισκεψία του και να βάλει το «εγώ» του κάτω από την κοινή λογική.

onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News