ΜΕΝΕΙ Ο BATMAN: Με ΗΓΕΤΗ τον Φώτση ο Εξάστερος!

ΜΕΝΕΙ Ο BATMAN: Με ΗΓΕΤΗ τον Φώτση ο Εξάστερος!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιθυμία του Παναθηναϊκού να κρατήσει στο δυναμικό του τον Αντώνη Φώτση, ο οποίος θα είναι ο ηγέτης του «τριφυλλιού» την νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν.

Η «επόμενη μέρα» των Κυπελλούχων Ελλάδας έχει σε πρώτο πλάνο το θέμα του προπονητή, ωστόσο, όπως και να ‘χει, οι «πράσινοι» έχουν… ανάγκη από έναν ηγέτη στα παρκέ και στα αποδυτήρια.

[ads2]

Άλλωστε, είναι τέτοια η συγκυρία μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη, που ο Παναθηναϊκός θέλει… όσο τίποτα να έχει στο ρόστερ του έναν παίκτη που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και μπορεί να συσπειρώσει την ομάδα, μεταλαμπαδεύοντας παράλληλα τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στους νεότερους αθλητές.

Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο «Batman», που… υπηρετεί το «τριφύλλι» από το 1997. Ο Φώτσης αποτελεί τον τελευταίο «συνδετικό κρίκο» με την «χρυσή» εποχή του Παναθηναϊκού και έχει πανηγυρίσει με τον σύλλογο την κατάκτηση τριών Euroleague.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Εξάστερος» σκοπεύει να κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να πορευθεί και τη νέα σεζόν με τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ, του οποίου η παρουσία θα έιναι σημαντική τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στο παρκέ.

sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News