Μένει... στα λόγια για το -5

Μένει... στα λόγια για το -5

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα και εκτός των γραμμών του γηπέδου, καθώς του επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το μοναδικό είδος διαμαρτυρίας θα είναι μόνο μέσω της σκληρής ανακοίνωσης που εξέδωσε η πράσινη πλευρά μερικές στιγμές μετά την τελική απόφαση από την αρμόδια αρχή.

Σε πρακτικό επίπεδο το «Τριφύλλι» θα παραμείνει ανενεργό. Δεν μπορεί να προσφύγει σε τρίτο βαθμό στα ελληνικά όργανα, παρά μόνο στο CAS που αναλαμβάνει ειδικές περιπτώσεις.

Συνήθως στο CAS οδηγούνται ομάδες που διαθέτουν οικονομική υγεία και διεκδικούν την επιβολή δικαιοσύνης για ζητήματα που κρίνουν μεγάλα συμφέροντα (π.χ τίτλους). Τη δεδομένη στιγμή ο Παναθηναϊκός πρέπει να πληρώσει το παράβολο των 200.000 ευρώ προκειμένου να εξαργυρώσει και τις τελευταίες πιθανότητες για να ανατρέψει την κατάσταση.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού φαίνεται πως δεν θα κυνηγήσει άλλο την υπόθεση, αφού η πέμπτη θέση έχει βγάλει ήδη φτερά και δεν διακυβεύεται κάτι τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Συνεπώς, το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού στα χαρτιά με σκορ 0-3 και οι πράσινοι θα υποχωρήσουν στους 33 βαθμούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News