Μένει NOVA ο Παναθηναϊκός;

Μένει NOVA ο Παναθηναϊκός;

Η διαφαινόμενη απόσυρση του ενδιαφέροντος από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη για την αγορά της NOVA ανοίγει τον δρόμο στον Παναθηναϊκό για την επίτευξη νέας συμφωνίας με το συνδρομητικό κανάλι της Κάντζας.

Οι πράσινοι λειτούργησαν με δισταγμό κατά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις με τη NOVA και γι’αυτό, συμφώνησαν την τελευταία φορά για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε μονοετή ορίζοντα (έναντι του ποσού των 5,1 εκ. ευρώ).

Σύμφωνα με την «dikisports» ο Βαγγέλης Μαρινάκης ειδοποίησε πως αποσύρεται για την αγορά της Forthnet και συνάμα των καναλιών της NOVA.

Έπειτα από αυτήν την είδηση, πλέον οι συζητήσεις για τα τηλεοπτικά μπορούν να γίνουν σε άλλο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήθελε να αποφύγει τη φθορά προς το όνομά του σε περίπτωση ιδιοκτησίας της Nova από τον ηγέτη του ΟΣΦΠ.

Συνεπώς, δεν αποκλείεται να συζητηθεί και το ενδεχόμενο πολυετούς συνεργασίας με αυξημένα κέρδη για τον Παναθηναϊκό, την επόμενη φορά που θα κάτσουν στο τραπέζι οι δύο πλευρές (κι αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News