Το μέλλον του Μπεργκ στο Τριφύλλι...

Μέσα Μπεργκ και Μολέδο

Η συμμετοχή με την Σουηδία στο Euro της Γαλλίας θα δρομολογήσει τις εξελίξεις…

Στις 17 Αυγούστου ο Μάρκους Μπεργκ θα κλείσει τα τριάντα και έτσι είναι λογικό το φετινό καλοκαίρι να είναι κομβικό για την καριέρα του.

[ads2]

Εάν δηλαδή θα παραμείνει για… πάντα «πράσινος» ή εάν θα επιλέξει να κυνηγήσει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο, σ’ ένα πιο δυνατό Πρωτάθλημα.

Άλλωστε η συμμετοχή με την Εθνική Σουηδίας στο Euro της Γαλλίας είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του σκανδιναβού να κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων. Ειδικά ως παρτενέρ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ένας από τους ελάχιστους παίκτες που ο συνήθως στρυφνός άσος μιλάει ανοιχτά με κολακευτικά λόγια!

Ο Μπεργκ έχει διαμηνύσει στους «πράσινους» ότι θα ήθελε μια αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του, αγγίζοντας το 1 εκατ. ευρώ…

Οι «πράσινοι» είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, αφού η προσφορά του είναι πολύ μεγάλη και είναι ακρογωνιαίος λίθος για την ομάδα. Πέρα από την δεδομένη αγάπη του κόσμου….

Ωστόσο τα πάντα θα κριθούν από τις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι για τον Σουηδό επιθετικό.

Με δεδομένο ότι το Αμβούργο διατηρεί το 35% της μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή και ο ίδιος ο Μπεργκ το 12,5%, ο Παναθηναϊκός είναι λογικό να έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της παραχώρησης του 30χρονου επιθετικού.

Πάνω από τα 10 εκατ. ευρώ…

Σύμφωνα με πληροφορίες στο «τριφύλλι» θα ήθελαν να πάρουν το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό για να συμβεί θα πρέπει να συμφωνήσουν Μπεργκ και Αμβούργο.

Ενδεχομένως η γερμανική ομάδα να μπει σε έναν κύκλο συζητήσεων, αφού στην προοπτική να πάει για τα… πολλά, να χάσει και τα λίγα, εάν ο Μπεργκ δεν πουληθεί ποτέ σε άλλη ομάδα!

Όπως και να έχει το φετινό καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσει εάν ο Μπεργκ θα μείνει για αρκετά χρόνια ακόμη στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό ή θα αναζητήσει σε κάποιο άλλο Πρωτάθλημα πιο… χλιδάτο τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τέλος σημειώνουμε ότι ο Παναθηναϊκός προχώρησε την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού, στις 26 Ιανουαρίου του 2015 μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 700.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News