Μελετάνε βιογραφικά τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό - Ποιοι ξεχωρίζουν

Μελετάνε βιογραφικά τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό - Ποιοι ξεχωρίζουν

Στον Παναθηναϊκό έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη θέση του τερματοφύλακα και εξετάζουν ενδελεχώς ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Πέρα από εκείνη, του Ιάγκο Ερερίν, έχουν ξεχωρίσει από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι Όργιαν Νίλαντ και Κρίστοφερ Νόρντφελντ, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Τον πρώτο τον γνωρίζει ο Δημήτρης Γιαννούλης στη Νόριτς. Εδώ και 20 μέρες ο 31χρονος Νορβηγός γκολκίπερ κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά από έξι μήνες περίπου στον αγγλικό σύλλογο. Σημείωσε μόλις 2 εμφανίσεις, μία στην Πρέμιερ Λιγκ 2 και μία στο EFL Cup.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει αγωνιστεί 28 φορές με το εθνόσημό του στο στήθος από το 2013.

Από την άλλη, ο 32χρονος Σουηδός, Νόρτνφελντ (14 φορές διεθνής με τη χώρα) αποχώρησε από την Γκεντσλέρμπιρλιγκι (συμπαίκτης με τον Γιόχανσον) και ψάχνει αλλού την τύχη του. Δέχθηκε 65 γκολ σε 36 εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία Τουρκίας.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News