Μείωσε από την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός - Ευκαιρία με Αστέρα!

Μείωσε από την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός - Ευκαιρία με Αστέρα!

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μείωσε από την ΑΕΚ στους τέσσερις βαθμούς με εκείνον της ισοπαλίας.

Οι πράσινοι μείωσαν τη διαφορά τους από την τετράδα και την ΑΕΚ στους τέσσερις βαθμούς. Η ΑΕΚ ηττήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0, τη στιγμή που το Τριφύλλι ήρθε 0-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Την επόμενη αγωνιστική παρουσιάζεται «χρυσή» ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, καθώς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου. Την ίδια αγωνιστική η ΑΕΚ, που αγνοεί τη νίκη σε 13 διαδοχικά ντέρμπι, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη.

Συνεπώς, υπάρχουν καλές πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να μειώσει μέχρι και στον έναν πόντο από την ΑΕΚ και στους τέσσερις από τον Άρη, ενώ θα απομένουν τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη των πλέι οφ.

Θυμίζουμε πως το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: Αστέρας Τρίπολης (εντός), ΑΕΚ (εντός), Άρης (εκτός), ΟΣΦΠ (εντός).

Η βαθμολογία:

ΠΑΟΚ 58

Άρης 58

ΑΕΚ 55

Παναθηναϊκός 51

Αστέρας Τρίπολης 45

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News