Μέικον: Το όνομά του στα χείλη όλης της Ευρώπης!

Πολλά... ρίχτερ στο ΟΑΚΑ, ο «Εξάστερος» πάτησε την Εφές!

Μέχρι το παιχνίδι με την Εφές ήταν ένας παίκτης που είχε φροντίσει να συγκεντρώσει την προσοχή μας.

Ο Ντάριλ Μέικον εδώ και λίγες ώρες νιώθει βασιλιάς του ΟΑΚΑ με όλη την Ευρώπη να έχει το όνομά του στα χείλη της μετά τα απίθανα που έκανε κόντρα στην πρωταθλήτρια της ηπείρου μας.

Ο Αμερικανός επιβεβαίωσε το scouting report του. Πολύ ταλαντούχος στην επίθεση, μπορεί να δημιουργήσει μόνος του το σουτ, εξαιρετικός στο σουτ μετά από ντρίμπλα, σε καλό επίπεδο στο ένας εναντίον ενός, που είναι ένα στοιχείο που λείπει γενικά και το ζητάνε οι προπονητές. Έχει εικόνα και ταλέντο στην πάσα, παρόλο που είναι σκόρερ.

Υπάρχουν στιγμές που όταν δημιουργεί καταστάσεις, μπορεί να πασάρει εκπληκτικά. Έχει και ντράιβ και σουτ, είναι μια χαρά στο τρανζίσιον, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση άμα του μπουν τα πρώτα σουτ.

Είναι παιδί που θέλει να παίξει άμυνα, έχει τα στοιχεία άλλωστε, μα το κορμί του (1.88) δεν τον βοηθάει, αν το δυναμώσει, θα είναι καλύτερος και σε αυτό το κομμάτι. Τα καλύτερα είναι καθ΄ οδόν.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News