Μέικον: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι - Κάναμε scouting στην Μπάγερν»

Μέικον: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι - Κάναμε scouting στην Μπάγερν»

Ο Ντάριλ Μέικον έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού την Πέμπτη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε παρακάτω:

«Όπως συζητήσαμε σήμερα, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Πρέπει να σκεφτούμε έναν τρόπο να το ξεπεράσουμε, να παίξουμε σκληρά στις δύο πλευρές του παρκέ. Πρέπει να βρούμε γρήγορα μια λύση. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, πρέπει να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα ως σύνολο, όχι ατομικά ο καθένας”.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν… γυρίζει η κατάσταση απάντησε πως: «Δεν είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Είναι μια διαδικασία όλο αυτό. Η επιτυχία δεν έρχεται από τη μία μέρα στην άλλη, χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε σκληρά, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε, να μείνουμε ενωμένοι και να μην σταματήσουμε να προσπαθούμε για να τα καταφέρουμε”.

Κλείνοντας ανέφερε ότι: «Στο scouting είδαμε ότι η Μπάγερν ψάχνει πολύ το mismatch. Είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε. Δουλέψαμε σε αυτό. Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το scouting, αλλά με τον τρόπο που θα παρουσιαστούμε. Ακόμη κι αν έχεις το scouting report, δεν σημαίνει ότι θα παίξεις καλύτερα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News