Μεγαλύτερο το κέρδος για Φόστερ

Μεγαλύτερο το κέρδος για Φόστερ

Μετρά αντίστροφα ο Μάρκους Φόστερ για να ξαναπατήσει παρκέ και η αλήθεια είναι πως μας έχει λείψει το… θηρίο που βλέπαμε στο ξεκίνημα, ειδικά στα παιχνίδια της Βαρκελώνης κι εκείνο με την Φενέρ στο ΟΑΚΑ.

Εσχάτως ο Αμερικανός δεν κατέγραφε σπουδαίες επιδόσεις αλλά αυτό είναι αναμενόμενο για ένα παιδί που από τον…χαβαλέ του Ισραήλ βρέθηκε στην…αρένα της Ευρωλίγκας, φορώντας τη φανέλα μιας τόσο απαιτητικής ομάδας.

Η φιλοδοξία του ήταν εκείνη που ξεχώρισε το προπονητικό τιμ σε συνδυασμό του με το χαμηλό του κόστος. Από μια υποδεέστερη διοργάνωση όπως είναι το BCL ο παίκτης ήταν αδύνατον να μην …πεινάει για να διακριθεί στην EuroLeague.

Όταν ο αθλητής μπαίνει στο παρκέ κι έχει από μόνος του κίνητρο (ασχέτως από τα κίνητρα που βάζει έτσι και αλλιώς επί καθημερινής βάσης ο Βόβορας), αυτομάτως συμπληρώνει το παζλ όσων θέλουν και ψάχνουν στον Παναθηναϊκό φέτος.

Βάσει των απολαβών του (οι οποίες δεν θα ξεπεράσουν τα 300.000 δολάρια) και του γεγονός ότι ο προκάτοχός του Τζίμερ Φριντέτ έπαιρνε τα εξαπλάσια χρήματα (!) το κέρδος (λογικά) θα είναι μεγαλύτερο από τη ζημιά.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News