Μεγαλύτερο ταβάνι από τον Γουόλτερς

Μεγαλύτερο ταβάνι από τον Γουόλτερς

Του λείπει μπόι του Πάρις Λι αλλά το λέει η καρδούλα του και η γλώσσα του σώματος προδίδει πόσο καίγεται να διακριθεί.

Εύκολα ξεχωρίζει σε σχέση με τους προκατόχους του. Τα διετή πειράματα του Παναθηναϊκού πριν από αυτόν δεν ήταν επιτυχημένα.

Από τον Κέντρικ Πέρι και τον Γιόγκι Φέρελ, μέχρι τον Στέφαν Γιόβιτς, τον Χάουαρντ Σαντ Ρος και τον Πέιτον Σίβα, οι Πρίφτης – Βόβορας δεν βρήκαν τον πόιντ γκαρντ που είχαν ανάγκη.

Έτσι, ο Ντέγιαν Ράντονιτς κι ο Αργύρης Πεδουλάκης το καλοκαίρι πήγαν σε μία πιο safe επιλογή με τον βραχύσωμο γκαρντ, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στη Μονακό.

Εξαιρετικός στην πίεση πάνω στη μπάλα, βοήθησε τους Μονεγάσκους να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final Four, δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα προς τα εμπρός, ακόμη και να διεκδικήσει θέση σε πλουσιότερο σύλλογο, όσο φυσικά έχει εμπιστοσύνη από τον προπονητή,

χώρο και χρόνο για να δράσει. Σίγουρα είναι μεγαλύτερο ταλέντο από τον Νέητ Ουόλτερς που τόσα χρόνια κάνει καριέρα στα…μεσαία στρώματα της Ευρωλίγκας.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News