Μεγαλύτερο πορτοφόλι, όχι μεγαλύτερο ταλέντο!

Μεγαλύτερο πορτοφόλι, όχι μεγαλύτερο ταλέντο!

Ότι οι τρεις αντίπαλοι του Παναθηναϊκού έχουν μεγαλύτερο πορτοφόλι είναι γνωστό, αρχίζουμε να αμφιβάλλουμε ζωηρά αν διαθέτουν περισσότερο ταλέντο.

Σε αντίθεση με τον Μάρτινς, τον Γκαρσία και τον Χιμένεθ που τις ομάδες τους τις γνωρίζουν άριστα, ο Λάζλο Μπόλονι ακόμα παιδεύεται να βρει ένα ποδοσφαιρικό πλάνο που να μπορεί να αναδείξει τα προσόντα των ποδοσφαιριστών του και να φέρει διακρίσεις στα μεγάλα ραντεβού.

Στο κομμάτι της τακτικής δεν νομίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός υστερεί, απεναντίας ο προπονητής του είναι ο πιο …περπατημένος όλων, αν κάπου το χάνει το τριφύλλι (χρόνια τώρα )είναι στη συνέπεια.

Εκεί ο Ρουμάνος έχει πολύ δουλειά να κάνει ώστε να την παντρέψει με το ατομικό ταλέντο, κάτι που μονάχα οφέλη θα φέρει στο σωματείο.

Μέχρι πέρσι την ανωτερότητα των άλλων προσπαθούσε ο σύλλογος να την παλέψει προτάσσοντας ομαδική δουλειά, αυτό πια δεν ισχύει, δείτε τα ονόματα των παικτών που ήταν στον πάγκο στο Βικελίδης, αναλογιστείτε ποιοι έλειπαν και θα καταλάβετε γιατί το λέμε…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News