Μεγάλος κίνδυνος για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Ανακοίνωση για την συμφωνία με την Κυβέρνηση

Λίγες ώρες μένουν για τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και τη δημιουργία νέου προεδρείου, αλλά τα πράγματα μόνο ευοίωνα δεν είναι.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος είχε πει πως δε θα είναι υποψήφιος και σε συνδυασμό με την άρνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να μετέχει, τότε θα υπάρξει η έσχατη λύση. Δηλαδή η “μάνα του λόχου” θα έχει διοίκηση Πρωτοδικείου.

Μέχρι τώρα, δεν έχει αλλάξει κάτι και αν τελικά δεν γίνει κάποια κίνηση από τους δυο και έτσι ο Ερασιτέχνης θα μπει σε μεγάλες και δυσχερείς περιπέτειες.

Το σίγουρο πάντως για την επόμενη διοίκηση είναι ότι θα πρέπει να ακολουθήσει μία ιδιαίτερα στενή οικονομικά πολιτική, καθώς το χρέος φέρεται να αγγίζει τα 2,8 εκατ. ευρώ και έτσι τα ομαδικά τμήματα του συλλόγου θα αποδυναμωθούν σε δραματικό βαθμό.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο τμήμα βόλεϊ ανδρών, το οποίο θα πρέπει να περάσει από την σχετική επιτροπή αδειοδότησης για να πάρει άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να αποπληρωθούν όλα τα οφειλόμενα της τρέχουσας σεζόν, όπως και να είναι πληρωμένοι μέχρι κεραίας όλοι οι διακανονισμοί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News