Μεγάλο σουξέ ο Βέλεθ: Οι προτάσεις, τα ποσά και η κατάληξη

Βέλεθ: "Παίζω με πόνους"

Δεύτερο καλοκαίρι που ο Φραν Βέλεθ απασχολεί μεταγραφικά κλαμπ του εξωτερικού.

Πέρσι ήταν η Τενερίφη που ενδιαφέρθηκε ενώ υπήρξαν κρούσεις από Τουρκία-Ιαπωνία.

Ο Ισπανός δεν συζήτησε καν την κρούση της πρώτης ενώ ο Παναθηναϊκός το… ξέκοψε στον μάνατζερ όταν κοινοποίησε ενδιαφέρον από Τουρκία και Ιαπωνία.Ο Φραν δεν ήθελε να επιστρέψει στην χώρα του για ομάδα της Segunda Division.

Φέτος το πράγμα άλλαξε με την πρόταση των Αράβων που τον «χρυσώνουν» προσφέροντάς του λεφτά που εξασφαλίζουν και τα δισέγγονά του εξού και η αντίδραση του αφού ζήτησε να παίξει μπάλα στα Εμιράτα κι ας ήξερε πως ο Παναθηναϊκός είχε πρόθεση να του κάνει νέα πρόταση 450.000 ευρώ για νέο συμβόλαιο.

Ουδείς κακιώνει στον παίκτη, ο άνθρωπος έχει μία πρόταση στα χέρια του που από τις 300.000 ευρώ που λαμβάνει τώρα ετησίως, τον πηγαίνει στα 2 εκατομμύρια για την επόμενη διετία.

Πώς να μην «τρελαθεί», το συμβόλαιο που του δίνουν είναι μυθικό για τα δεδομένα της χρηματιστηριακής αξίας του.

Επειδή κάτι ανάλογο έγινε με τον Μαουρίτσιο δυο φορές φέτος, έχουμε την άποψη ότι ο παίκτης θα παραμείνει στον σύλλογο υπογράφοντας σύντομα νέο, με καλύτερους οικονομικούς όρους συμβόλαιο.

Προφανώς το παιδί κοιτά το συμφέρον του όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι το κλαμπ αποκλείεται να τον δώσει έναντι…200.000 ευρώ στην Αλ Φατέχ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News