«Μεγάλο... γκελ στον Παναθηναϊκό ο Σάλιακας, το μεγάλο πλεονέκτημα για την απόκτησή του»

«Μεγάλο... γκελ στον Παναθηναϊκό ο Σάλιακας, το μεγάλο πλεονέκτημα για την απόκτησή του»

Θα ήθελε να αποκτήσει τον Μανώλη Σάλιακα ακόμα και τον Ιανουάριο, ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα sportdog.gr.

Αναλυτικά:

«Ο Σάλιακας δεδομένα κάνει μεγάλο γκέλ στον Παναθηναϊκό! Ο Κώτσιρας ουσιαστικά παίζει χωρίς ανταγωνισμό και είναι σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, ο Σάντσες περισσότερο υπολογίζεται για μπακ απ του Χουανκάρ στα αριστερα, δεν θα ανανεωθεί το συμβολαιό του το καλοκαίρι και υπάρχει πιθανότητα να φύγει τον Γενάρη, εφόσον έρθει πρόταση (απο…Κύπρο). Όσον αφορά στον Βαγιαννίδη, μεταγραφή/επιστροφή Αλαφούζου, είναι πρότζεκτ με προοπτική αλλά μόλις τώρα ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί!

Εκτός, λοιπόν, απο τον Άρη (που έχει ήδη κινηθεί) και ο Παναθηναϊκός  υπο προυποθέσεις ακόμη και τον Γενάρη, θα μπορούσε να ασχοληθεί με τον Σάλιακα. Ερχόμενος σε μια συμφωνία με τον ΠΑΣ, διαφορετικά το καλοκαίρι. Άλλωστε είναι στην Prosport του Τουντούρη, που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλο “κύκλο εργασιών” με το τριφύλλι (Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός, Κολοβέτσιος,Καραγιάννης).»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News