Μεγάλο ενδιαφέρον από Γιουβέντους για στόπερ του Παναθηναϊκού

Μεγάλο ενδιαφέρον από Γιουβέντους για στόπερ του Παναθηναϊκού

Υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από την Γιουβέντους για την απόκτηση του Δημήτρη Πιτσώτη από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έχει «χρυσάφι» στις ακαδημίες του και ποντάρει πολλά, ακόμη, και από «ταλέντα» που δεν έχουν ακουστεί τόσο στην Ελλάδα, αλλά στην πιάτσα των μάνατζερ έχουν κάνει «θόρυβο».

Ο Πιτσώτης αγωνίζεται στη θέση των στόπερ και έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην Ιταλία. Αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών, και η Γιουβέντους, – έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον – έχουν «τεντώσει» τις κεραίες τους για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Η αλήθεια είναι πως το Τριφύλλι έχει εξοικειωθεί τελευταία στις «πωλήσεις» ποδοσφαιριστών στη γειτονική χώρα, με πιο πρόσφατα παραδείγματα των Βαγιαννίδη (Ίντερ) και Ζαγαρίτη (Πάρμα).

Θα λέγαμε πως η περίπτωση του Πιτσώτη είναι εφάμιλλη με εκείνη του Σιατούνη, ο οποίος μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Σαμπντόρια (απέρριψε Μπενφίκα).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News