Μεγάλο «διπλό» στην Τρίπολη η K19

Μεγάλο «διπλό» στην Τρίπολη η K19

Μήνυμα πως είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει, για μία ακόμα χρονιά, έστειλε η Κ19 του Παναθηναϊκού επικρατώντας στην πρεμιέρα της στο νέο πρωτάθλημα της αντίστοιχης του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-2 στην Αρκαδία.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και με δύο γκολ για… σεμινάριο πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0.

Ο Καρβούνης στο 15’ άνοιξε το σκορ για το Τριφύλλι μετά από ωραία συνεργασία με Τζαβίδα και Αθανασακόπουλο, ενώ ο Ηλιάδης στο 37’ με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν βρει και τρίτο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως ο Κρυπαράκος από εξαιρετική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αντ’ αυτού, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 στο 49’ με κεφαλιά του Κωστέα μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Από εκείνο το σημείο και μετά, στο παιχνίδι κυριάρχησε η ένταση, με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τον Ηλιάδη να εκτελεί εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Τζαβίδας. Έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε ένα αυστηρό πέναλτι υπέρ του Αστέρα και με εύστοχο χτύπημα του Θεοδωρίδη οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 3-2.

Αστέρας Τρίπολης: Καραγιαννίδης, Κάρδαρης, Παπαδόπουλος, Κ. Θεοδωρίδης, Αλέμης (78′ Ανανιάδης), Προύντζος (85′ Αντωνάκης), Γουσέτης (46′ Χριστόπουλος), Γεωργακόπουλος (55′ Καλογερόπουλος), Δ. Θεοδωρίδης, Μιχόπουλος, Ζουγλής (46′ Κωστέας)

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας (59’ Λαζαρίδης), Σιδεράς, Ρόμπι, Ηλιάδης, Κρυπαράκος (83’ Κωστόπουλος), Καρβούνης (83’ Πουλιανός), Τζαβίδας, Αθανασακόπουλος, Μπιλάλ (66’ Φρόκου)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News