Μεγάλο διπλό για τον Παναθηναϊκό

Μεγάλο διπλό για τον Παναθηναϊκό

Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών πέρασε ξανά ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 3-0 σετ του Πανναξιακού στη Νάξο σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική.

Στο πρώτο σετ, ο Παναθηναϊκός με τακτικό σερβίς και επιθετικές λύσεις κατάφερε να «χτίσει» διαφορά ασφαλείας (9-16, 14-23) με τον Πανναξιακό να μην μπορεί να ακολουθήσει και το σετ να ολοκληρώνεται με 18-25 (0-1).

[ads2]

Ίδια εικόνα και το δεύτερο σετ με τις γηπεδούχες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό και τις φιλοξενούμενες να εκμεταλλεύονται τα λάθη του ΠΑΟΝ και να φτάνουν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με +6 (10-16). Μια διαφορά την οποία και κράτησαν (13-19) για να φτάσουν εύκολα στο 17-25 (0-2).

Στο τρίτο σετ, οι παίκτριες του Κόβαζιτς μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 7-0 με την Τοτσίδου να δυσκολεύει την υποδοχή του αντιπάλου. Όμως, οι «πράσινες» ροκάνισαν γρήγορα τη διαφορά (7-5, 12-10) και στο β’ τεχνικό τάιμ άουτ ήταν μπροστά (14-16) για να πατήσουν «γκάζι» στην επίθεση και το σετ να ολοκληρωθεί 19-25 (0-3).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News