Μεγάλη πρόταση στη Βέιλε για Εμμανουηλίδη!

Νέο γκολ ο Εμμανουηλίδης, ιδιαίτερος πανηγυρισμός (vid)

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έχει ξεκινήσει ονειρικά την σεζόν στην Βέιλε με την ομάδα του να βρίσκεται πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας κάνει το τρία στα τρία.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς του καθώς έχει τέσσερα γκολ, μία ασίστ και δύο κερδισμένα πέναλτι εκ των οποίων το ένα είχε μετατραπεί σε γκολ από τους συμπαίκτες του σε 3 αγώνες.

Οι εμφανίσεις του πρώην Πράσινου έχουν κάνει αρκετές ομάδες να κοιτάζουν την περίπτωση του και μάλιστα μία ομάδα της Δανίας έκανε πρόταση για την απόκτηση του στην Βέιλε προσφέροντας 700.000. Η πρόταση απορρίφθηκε αμέσως από την ομάδα του.

Κανείς δεν ξέρει βέβαια αν η ομάδα από την πρώτη κατηγορία επανέλθει τις επόμενες μέρες αλλά αυτό που είναι δεδομένο είναι πως με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Εμμανουηλίδης δύσκολα η Βέιλε θα πει το ναι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News