Μεγάλη μεταγραφή για τον αντίπαλο του ΠΑΟ στην πρεμιέρα

Μεγάλη μεταγραφή για τον αντίπαλο του ΠΑΟ στην πρεμιέρα

Ο Μπρούνο Άλβες παρουσιάστηκε και επίσημα από τον Απόλλωνα, o οποίος είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και επίσημα από το απόγευμα του Σαββάτου ο Μπρούνο Άλβες.

Ο Πορτογάλος ανέφερε:

“Ευχαριστώ τον Απόλλωνα και τους ανθρώπους του που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο έναν χρόνο ακόμα μπάλα, είναι σημαντικό για μένα. Θα δώσω το καλύτερο που μπορώ όπως έκανα όλα τα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω για τον Απόλλωνα και θα βάλω όλη την εμπειρία στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους βασικούς της στόχους. Και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω επιστρέψει και να παίζω εδώ και πιστεύω ότι σαν ομάδα θα μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για την διάρκεια του συμβολαίου και τους λόγους που επέλεξε τον Απόλλωνα:

“Έχουμε συμβόλαιο για ένα χρόνο. Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Αν πάνε όλα καλά φέτος και μείνουμε και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες, τότε θα μιλήσουμε για επέκταση της συνεργασίας μας και για έναν ακόμη χρόνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News