«Μεγάλη μεταγραφή για Παναθηναϊκό»

Παίρνει την ευκαιρία ο Αϊτόρ, «50-50» για Βιγιαφάνιες

Τις πραγματικά αξιόλογες εμφανίσεις του ο Αϊτόρ τις πραγματοποίησε στην Ολλανδία με τη φανέλα της Τβέντε.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αγωνιστικό του ποιόν καταθέτει στη Realnews ο Γιώργος Στρέζος, ο 25χρονος τερματοφύλακας της Βίλεμ.

«Μου είχε κάνει εντύπωση πως ειδικά για τον Αϊτόρ η ανάλυση του δικού μας τιμ κράτησε αρκετή ώρα παραμονή του μεταξύ μας αγώνα», λέει χαρακτηριστικά ο Ελληνας γκολκίπερ.

«Μας είχαν χαρακτηριστικά αναφέρει ότι πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο ακραίο επιθετικό ικανό στο ένας εναντίον ενός που παίζει κυρίως δεξιά αλλά που με την ίδια ευκολία μπορεί να μετακινείται σε οποιοδήποτε σημείο της επίθεσης. Θυμάμαι ότι είχε πολύ καλή σέντρα σουτ ταχύτητα και κίνηση ενώ δύσκολα του έπαιρνες την μπάλα χωρίς φάουλ Σε εκείνο το ματς τους είχαμε νικήσει εκτός έδρας με γκολ του Βρουσάι ωστόσο η ποιότητα του ισπανού έγινε αισθητή με πολλές από τις προσπάθειές του να… ταΐζουν τους επιθετικούς της Τβέντε έστω κι αν εκείνοι δεν σκόραραν. Και επειδή το πρωτάθλημα στην Ολλανδία είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό προφανώς και ένας ποδοσφαιριστής με γεμάτες χρονιές δεν το έχει καταφέρει τυχαία. Αποψή μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός προσθέτει στο ρόστερ του μια ποιοτική μονάδα που μόλις προσαρμοστεί θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στην ενδεκάδα του», συμπλήρωσε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News