Μεγάλη η οικονομική απόσταση με Μπόρχα Βάγε

«Θέλει Μπόρχα Βάλε ο Ρόκα»

Ο Μπόρχα Βάγε προτάθηκε καιρό τώρα στην τεχνική διεύθυνση του Παναθηναϊκού και είχε απασχολήσει τους πράσινους αφού είναι ένας πολύ ποιοτικός εξτρέμ που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εξαρχής ωστόσο το μεγάλο αγκάθι ήταν το υψηλό κασέ του και παρά το γεγονός πως ο Ρόκα προσπάθησε να το ρίξει σε τιμές που θα ήταν πολύ πιο κοντά στις σημερινές δυνατότητες του τριφυλλιού αυτό δεν κατέστη δυνατό, σύμφωνα με τη Sportday.

Μάλιστα σε πρόσφατη επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του 27χρονου winger μεταφέρθηκε πως ο Βάγε είχε ήδη στα χέρια του προτάσεις μισού εκατομμυρίου από ομάδες εκτός Ισπανίας.

Κι ως εκ τούτου το θέμα τελείωσε εκεί για τον Παναθηναϊκό αφού είναι πολύ μακριά από τα ποσά που μπορεί να προσεγγίσει το τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News