Μεγάλη επιτυχία η έκθεση Οικονομόπουλου

Μεγάλη επιτυχία η έκθεση Οικονομόπουλου

Με μεγάλη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή (κυρίως του αθλητικού κόσμου) έγινε το Σάββατο 7, Κυριακή 8,Δευτέρα 9 Ιανουαρίου η Έκθεση έργων του Τάκη Οικονομόπουλου,του ”Πουλιού” του Παναθηναϊκού.

O παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού παρουσιάσε ένα ανατρεπτικό προφίλ τέχνης,αξιοποιώντας στις δημιουργίες του πρωτότυπα υλικά( ως επί το πλείστον οδοντογλυφίδες).Για μία ακόμη φορά βρέθηκε στο προσκήνιο της εικαστικής του προσπάθειας η αγάπη του για τη ζωγραφική, αναζήτηση εναλλακτικών μορφών τέχνης και έκφρασης,μέσα από τις οποίες οποίες απεικονίζει με μοναδικό τρόπο σκηνές από τα ταξίδια του.

Οι Παλαίμαχοι Πρωταθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο με επικεφαλής τον Πρόεδρο τους Απόστολο Κόντο,Κορυφαίου σκόρερ του Μπάσκετ μέχρι κ σήμερα, στην ‘Εκθεση ζωγραφικής του ”Πουλιού” Τάκη Οικονομόπουλου στο Hilton ‘Aθηνών.

Η έκθεση έτυχε θερμής υποδοχής ,καθώς στη βραδιά των εγκαινίων παρευρέθηκαν σημαντικοί άνθρωποι της Τέχνης ,της διανόησης ,του Αθλητισμού,επιχειρηματίες,πολιτικοί καθώς και πολλοί φιλότεχνοι και συλλέκτες που είτε ήταν γνώστες της δουλειάς του καλλιτέχνη,είτε αντίκρισαν για πρώτη φορά τα έργα του και την ιδιαίτερη τεχνική του.

Πλήθος από τα έργα του Τάκη Οικονομόπουλου βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές.Έχει συνεχή εικαστική παρουσία,ενώ έχει πραγματοποιήσει αρκετές ατομικές εκθέσεις και έχει λάβει μέρος στην έκθεση Biennale όπου απέσπασε υψηλές διακρίσεις.

Πηγή: Ιnstasport

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News