Μεγάλη έκπληξη στις απολαβές Όγκαστ στον Παναθηναϊκό!

Το απίστευτο κάρφωμα του Όγκαστ (vid)

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ζακ Ογκαστ, ο οποίος φοράει ξανά την πράσινη φανέλα!

Η οικονομική διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές διευθετήθηκε και ο 27χρονος σέντερ έδωσε τα χέρια με τους «πράσινους».

Ο Όγκαστ προσφέρει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να προσθέσει κι άλλον ξένο παίκτη για το ελληνικό πρωτάθλημα (στην Ευρωλίγκα δεν τίθεται τέτοιο θέμα), αλλά σίγουρα η βελτίωση του και οι εμφανίσεις του με τη Γαλατάσαραϊ ενίσχυσαν την επιθυμία της ομάδας να προχωρήσει στην κίνηση της.

Ο αθλητικός 27χρονος σέντερ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την Γαλατασαράι όπου και είχε κατά μέσο όρο 12,4 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 1,6 κλεψίματα, 1,5 ασίστ και 1 μπλοκ!

Αναφορικά με τις απολαβές του, εδώ έχουμε τη μεγάλη έκπληξη! Ποια είναι αυτή; Ότι ο παίκτες έριξε πάρα πολύ τις απαιτήσεις του και -σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna, υπογράφει στον Παναθηναϊκό με 350.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News