Η μεγάλη ευκαιρία του Νάνο

Η μεγάλη ευκαιρία του Νάνο

Η θέση του δεξιού μπακ μπορεί να ήταν αυτή που αποτέλεσε “ανοιχτή πληγή” για τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια (με τους Τριανταφυλλόπουλο, Μπούρμπο, Μαρινάκη, να χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο, μέχρι την απόκτηση του Τζιαντομένικο Μέστο), πλην όμως το πρόβλημα έχει κάνει μετάσταση εσχάτως στο άλλο άκρο της άμυνας, στ’ αριστερά.

Μία θέση που πρόπερσι άπαντες είχαν την πεποίθηση ότι είναι καλυμμένη επαρκώς εξαιτίας των εντυπωσιακών εμφανίσεων του Νάνο, στην πρώτη του σεζόν στο Τριφύλλι.

[ads2]

Ο Ισπανός άσος ωστόσο δεν είχε ανάλογη συνέχεια και την απαιτούμενη σταθερότητα, ενώ ειδικά φέτος υπήρξε κατώτερος των προσδοκιών και των απαιτήσεων που ο ίδιος δημιούργησε με το “σπαθί” του, έχοντας από κακή έως μέτρια απόδοση στην πλειονότητα των αγώνων που χρησιμοποιήθηκε.

Αυτοί οι αγώνες βέβαια δεν ήταν συνεχόμενοι προκειμένου να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να πατάει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο γήπεδο, γεγονός που αποτελεί το μοναδικό ελαφρυντικό του Ισπανού άσου, που έχασε τη θέση του βασικού καθώς τόσο ο Αναστασίου στο ξεκίνημα της σεζόν, όσο και ο Στραματσόνι προτίμησαν την τακτική προσήλωση και την εμπειρία του Πράνιτς από τις σαφώς καλύτερες πλαγιοκοπήσεις του Νάνο και την ενεργό συμμετοχή του στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Το Σάββατο απέναντι στον Ηρακλή στη Λεωφόρο ο Νάνο θα ξεκινήσει βασικός καθώς ο Κροάτης είναι τιμωρημένος και θα έχει ξανά μία μεγάλη ευκαιρία για να (απο)δείξει ότι δικαιούται καλύτερης μεταχείρισης και πιο ενεργητικό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας.

Αλλά και για να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής του στο σύλλογο ως ενεργό μέλος και μετά το καλοκαίρι όταν είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει το οριστικό ξεσκαρτάρισμα για την ολοκλήρωση του “χτισίματος” του νέου Παναθηναϊκού.

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News