Μεγάλα ονόματα αγόρασαν σουίτες στη Λεωφόρο

Μεγάλα ονόματα αγόρασαν σουίτες στη Λεωφόρο

Δείτς ποιοι είναι οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματίες που καπάρωσαν τις πρώτες δέκα σουίτες για τη νέα Λεωφόρο αλλά και ποιοι είναι έτοιμοι να τους ακολουθήσουν.

Ο Νικόλας Πατέρας είναι ένας από τους ανθρώπους που αγόρασαν, ήδη, σουίτα για τη νέα Λεωφόρο, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια για την ανακατασκευή του γηπέδου.

[ads2]

Ήδη έχουν δώσει χρήματα οιΔημήτρης Κοπελούζος, Τίτος Βασιλόπουλος, Σπύρος Θεοδωρόπουλος (chipita), Νικόλας Πατέρας, τρεις μεγάλοι χορηγοί (τράπεζες κλπ) αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, προφανώς συμβολικά.

Ενδιαφέρον έχει δείξει επίσης Ανδρέας Βγενόπουλος, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται η οικογένεια Γιαννακόπουλου αλλά και η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Η αγορά κάθε σουίτας έχει χρονική διάρκεια διετίας και κοστίζει 150 χιλ. ευρώ, ενώ όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι θα υπάρξει άμεσα sold out!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News