Μέγα ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Μέγα ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του Παναθηναϊκού για την τιμωρία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ως είχε παρέμεινε η ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς η έφεση που είχαν καταθέσει οι «πράσινοι» έπεσε στο κενό κι απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

[ads]

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός τιμωρείται με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, 190.000 ευρώ πρόστιμο, χάνει το ματς στα χαρτιά με 3-0, ενώ του αφαιρούνται και τρεις βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα.

Αναμένονται έντονες αντιδράσεις από πλευράς Παναθηναϊκού μετά από την εξέλιξη αυτή. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αντιδράσεις των «πράσινων» δεν θα έχουν προηγούμενο… Σε πρώτη φάση φαίνεται πως το συλλαλητήριο που είχε εξαγγελθεί αλλά αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας είναι πολύ πιθανό πλέον να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2016.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, ο Παναθηναϊκός υποχωρεί από τη δεύτερη θέση και τους 28 βαθμούς στην τέταρτη και τους 25 βαθμούς, πίσω από Ολυμπιακό (που ανεβαίνει οριστικά στους 45β.), ΑΕΚ (27β.), ΠΑΟΚ (26β.) και Πανιώνιο (22β.).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News