Τζόνσον: «Μου αρέσει να δίνω πίσω ότι μου κάνουν κατά την διάρκεια ενός αγώνα»

Τζόνσον: «Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα»

Ο Ουέσλι Τζόνσον μίλησε κατά την διάρκεια της media day του Παναθηναϊκού κι έδειξε να έχει κατανοήσει ήδη τις καταστάσεις στην Ελλάδα και να έχει αποδεχθεί τον ρόλο του.

“Όντως, Είμαι ένας από τους πιο αθλητικούς παίκτες της Ευρωλίγκας έτσι ακούω και ναι μπορώ να μαρκάρω πέντε θέσεις στο μπάσκετ. Αυτό έκανα εξάλλου και στο ΝΒΑ, δεν θα είναι κάτι καινούργιο για μένα, είναι η δουλειά μου.

Μου αρέσει το physical παιχνίδι που έχει η Ευρωλίγκα και το παιχνίδι των επαφών. Μου αρέσει να δίνω πίσω ότι μου κάνουν κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό ίσα – ίσα που το επιδιώκω.

Έχω ακούσει για τον Κλάιμπερν, ξέρω ότι ήταν πέρσι ο MVP και τον σέβομαι. Περιμένω να τον αντιμετωπίσω και να πάιξουμε ένας εναντίον ενός. Οποιονδήποτε είναι σε αυτό το επίπεδο είναι πρόκληση να τον αντιμετωπίσω. Αλλά όποιον και να μαρκάρω εγώ θα παίζω σαν να μαρκάρω τον MVP.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ζωή στην Αθήνα. Κι εγώ κι η οικογένειά μου περνάμε εδώ πολύ καλά έχουμε επισκεφθεί την Ακρόπολη και γενικά δεν περίμενα να είναι τόσο όμορφα εδώ”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News