Καλάθης: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο Παναθηναϊκό»

Με τρέλα άλλο ένα... Πρωταθλητής Ελλάδος ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο Παναθηναϊκός

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκόύ, Νικ Καλάθης, μίλησε στη NOVA για τον νέο Παναθηναϊκό, τις διαφορές με την περσινή ομάδα και την συνεργασία του με τον Φριντέτ. Τόνισε παράλληλα πως αυτή η ομάδα είναι ίσως η πιο αθλητική που είχε ποτέ το τριφύλλι.

Είναι μία γεμάτη ημέρα η σημερινή…

Ναί όντως είναι γεμάτη μέρα, αλλά ευτυχώς είναι μία φορά τον χρόνο…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νέος Παναθηναϊκός με δεδομένα…

Είμαι εντυπωσιασμένος από την πρόοδο που βλέπω στην ομάδα. Πολλα παιδιά δεν έχουν παίξει στην Ευρωλίγκα, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά για την βελτίωση που βλέπω στην ομάδα από τα φιλικά που έχουμε δώσει ως τώρα. Ο νέος Παναθηναϊκός είναι ίσως η πιο αθλητική ομάδα που είχε, γρήγορη, δυναμική, είπε ο κόουτς αλλά θα πρέπει να βελτιώσετε το παιχνίδι σας στα τελευταία δευτερόλεπτα των σετ επιθέσεων. Συμφωνώ με τον κόουτς, εκείνος ξέρει περισσότερα, όντως είμαστε έτσι, πιο αθλητικοί. Θα πρέπει να βελτιώσουμε σαφέστατα το παιχνίδι μας στα τελευταία 8 δευτερόλεπτα στο σετ παιχνίδι.

Πέρσι το σουτ αποτέλεσε μεγάλο πρόβλημα, φέτος η ομάδα έχει σπουδαίους σουτέρ θα είναι και η δική σου ζωή καλύτερη με σουτέρ δίπλα σου;

Όντως είχαμε θέμα με το σουτ πέρσι. Σίγουρα φέτος θα είναι καλύτερα με τους σουτέρ και όντως θα είναι καλύτερα και για εμένα με τους σουτέρ γύρω μου.

Ο Φριντέτ, είπε για σένα ότι ξέρει πολύ καλά το πως παίζεις χωρίς όμως να έχετε κάνει προπονήσεις μαζί.

Όντως έχουμε παίξει αντίπαλοι στην Αμερική, είναι πολύ ωραίος τύπος, είναι ίσως ο καλύτερος σουτέρ που έχω παίξει μαζί του, όντως γνωρίζω πως παίζει και μ’ αρέσει το πως παίζει και το ότι θα παίξουμε μαζί.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News