Μέχρι αύριο το 1,5 εκατ. ευρώ για Χατζηγιοβάνη!

Δεύτερο τέρμα ο Χατζηγιοβάνης, 2-2 ο Παναθηναϊκός (δείτε το γκολ)

Χθες, Τρίτη 10/8, Τούρκος δημοσιογράφος υποστήριξε ότι παίκτης της Αλτάι θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Σε «τιτίβισμα» του ισχυρίζεται πως ο 24χρονος άσος θα ταξιδέψει την Πέμπτη (12/8) στην Τουρκία, προκειμένου να υπογράψει το νέο του τετρατές συμβόλαιο.

Μένει να φανεί αν τα όσα ισχυρίζεται ο Τούρκος δημοσιογράφος, Εγκέ Ενγκίν, ισχύουν και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που οι πράσινοι δηλώνουν άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί η ρήτρα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ που πρέπει να καταβληθεί για να μπορέσει η συγκεκριμένη ομάδα να αποκτήσει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού ισχύει μέχρι τις 12 του Αυγούστου, καθώς από κει και έπειτα σταματάει να υφίσταται.

Από εκεί και έπειτα, αν μια ομάδα θέλει τον Χατζηγιοβάνη, τότε θα διαπραγματευτεί με το τριφύλλι με άλλα δεδομένα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News