Με τόσα δίνει τον Καμπετσή ο Παναθηναϊκός

Με τόσα δίνει τον Καμπετσή ο Παναθηναϊκός

Και τον Αργύρη Καμπετσή θέλει η Βέιλε για τη μεταγραφική της ενίσχυση στην επίθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Δανοί «γλυκάθηκαν» από την απόκτηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη και στοχεύουν στην απόκτηση ενός ακόμα Έλληνα.

Η Βέιλε -που έχει ήδη «τσεκάρει» αγώνες του Καμπετσή- έκανε προ ημερών κίνηση προς τους «πράσινους» ζητώντας να μάθει αν παραχωρείται και υπό ποιο καθεστώς.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν για τις απαιτήσεις τους γύρω από ενδεχόμενη πώληση του παίκτη (κοντά στις 400.000 ευρώ) και πλέον άπαντες περιμένουν να δουν αν θα επισημοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα το ενδιαφέρον των Δανών.

Βέβαια, αιωρείται το ερώτημα αν θέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στη Δανία. Πάντως, ο Έλληνας επιθετικός βρέθηκε σχεδόν, μια ανάσα από την Γκεζτέπε, αλλά τελικά η μεταγραφή «στράβωσε», λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τούρκικος σύλλογος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News