Με το… δεξί η επιστροφή του Μάγκνουσον στη δράση!

Μάγκνουσον: «Κάθε μέρα γίνεται και καλύτερη η σύνδεση μας με τον Σένκεφελντ»

Η Ισλανδία επιβλήθηκε της Βενεζουέλας με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να αγωνίζεται σε όλο τον αγώνα.

Ο υψηλόσωμος στόπερ του Παναθηναϊκού είχε καλή απόδοση και έδειξε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενώ η Ισλανδία κράτησε την εστία της ανέπαφη.

Η ομάδα του έμπειρου αμυντικού κέρδισε με 1-0 έχοντας πολύ καλή αμυντική λειτουργία ενώ σκόρερ ήταν ο Γιοχάνεσον στο 87ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Χαμόγελα για την επιστροφή Αλεξανδρόπουλου!

Παναθηναϊκός: Ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος είναι και επίσημα ο νέος γιατρός του Παναθηναϊκού.

Ο χειρούργος ορθοπεδικός επιστρέφει στο Τριφύλλι μετά από 1,5 χρόνο και θα έχει στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον γιατρό Άγγελο Ντίνα.

Ο Αλεξανδρόπουλος είχε δουλέψει με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα οι οποίοι είχαν μείνει πολύ ικανοποιημένοι μαζί του σε όλους τους τομείς και κυρίως στη συνέπεια.

Το ίδιο μπορεί να καταφέρει και με τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Χρήστο Κόντη οι οποίοι είναι πολύ απαιτητικοί από το ιατρικό τιμ.

Αναμφίβολα μιλάμε για μία πολύ σημαντική επιστροφή για τον Παναθηναϊκό, σε κρίσιμη καμπή της σεζόν, που οι απαιτήσεις έχουν εκτοξευτεί.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News