Με την υπογραφή του Newspao.gr ο Ερνάντεζ στον Παναθηναϊκό!

Με την υπογραφή του Newspao.gr ο Ερνάντεζ στον Παναθηναϊκό!

Οι μεγάλες αποκαλύψεις μόνο στο newspao.gr, το site των Παναθηναϊκών. Ο Φερνάντο Ερνάντεζ είναι παίκτης του Παναθηναϊκού!

Εδώ και μια εβδομάδα, η ιστοσελίδα μας σας αποκάλυψε πρώτοι σε αποκλειστική είδηση από τον Νότη Καμπέρη πως ο Παναθηναϊκός βρισκόταν μια ανάσα από την απόκτηση του Κουβανού σταρ της Χάλκμπανκ.

Μετά και την ολοκλήρωση του League Cup και τη νίκη του Τριφυλλιού με 3-0 σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι πράσινοι είναι στην ευχάριστη θέση να επισημοποιήσουν το deal με τον Ερνάντεζ που είχε «κλείσει» εδώ και τέσσερις μέρες, αλλά έμεινε «κρυφό» μέχρι να ολοκληρωθεί επισήμως η χρονιά για ευνόητους λόγους.

Κατά αυτόν τον τρόπο, το Τριφύλλι «πυροδότησε» μια βόμβα μεγατόνων για το ελληνικό βόλεϊ, έκανε μια άνευ προηγουμένου υπέρβαση και ευχαρίστησε τους οπαδούς του για τη θερμή του ανταπόκριση στους αγώνες της ομάδας.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News