Με Τάισον και έξι απουσίες ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ντεμπούτο ακόμα και την Τετάρτη ο Τάισον κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με τις γνωστές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό – Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου, ποιες οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η προπόνηση της Τρίτης (17.01) στο γήπεδο της Τούμπας αφορούσε στο μεγαλύτερο μέρος της την τακτική προσέγγιση της μάχης με το Τριφύλλι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φιλίπε Σοάρες , Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριο Τσαούση και Νίκολας Κουαλιάτα που έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, στον Τόμας Μουργκ που έκανε θεραπεία και στον Γιάσμιν Κούρτιτς που συνεχίζει με ειδικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ,Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Νινούα , Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον , Νάρεϊ , Μπράντον , Ολιβέιρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News